Klik Medewerker

Al meer dan 35 jaar specialist in beveiliging

Klik Security B.V.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de beveiligingsbranche levert Klik Security de beste alarmsystemen. Of u nou uw woning of bedrijf wilt beveiligen, geen klus is te moeilijk voor onze experts. Met een systeem van Klik Security zorgt u voor 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beveiliging. 

Interesse in een van onze alarmsystemen? Onze experts stellen graag een offerte voor u op aan de hand van een aantal vragen. 

Onze diensten

Klik Zakelijk
Met Klik Zakelijk zorgt u voor de beste beveiliging voor uw bedrijf. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen voor een passend advies voor uw bedrijf.

Klik Particulier
Klik Particulier is voor iedereen die zijn woning wil beveiligen. U kunt zelf uw beveiligingspakket samenstellen of de advies-test doen.

Offerte aanvragen
Wilt u persoonlijk advies van één van onze experts? Vraag dan nu een offerte aan. Onze experts kijken naar uw situatie en doen vervolgens een aanbod.

Beveiligingstips
Hoe houdt u inbrekers het beste buiten de deur? Hoe zorgt u ervoor dat uw woning tegen brand is beveiligd? Lees onze tips en u komt erachter wat de beste beveiligingstips zijn. 

Start direct uw Offerte Aanvraag

Hieronder kunt u een offerte aanvragen.

Vul de gestelde vragen in zodat onze experts een goed advies op maat kunnen geven.

Om uw offerte zo goed mogelijk op te kunnen stellen willen wij u een aantal vragen stellen. In dit formulier kunt u deze opgeven en dan neemt één van onze experts zo snel mogelijk contact met u op.

Onze Leveranciers

Waarom klanten kiezen voor Klik Security

Wij passen ons aan op basis van uw wensen

Bij Klik Security staat u als klant centraal. Als u vragen of specifieke wensen heeft kunt u dit altijd aangeven en doen wij ons best om u daarmee te helpen!

Ervaring met grote en kleine opdrachten

Klik Security heeft veel ervaring met grote en kleine opdrachten. Door deze ervaring is geen klus te moeilijk voor onze top monteurs. Of het nou een bedrijfspand van honderden vierkante meters is of een woning waar een klein alarmsysteem ingaat. Klik Security doet het en zorgt dat alles op maat is gemaakt naar uw wens.

Al meer dan 35 jaar ervaring

U kunt van ons een en al vakmanschap verwachten. Het is belangrijk dat al onze installaties geïnstalleerd worden door monteurs met verstand van zaken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van Klik Security.

Klik Security heeft verstand van zaken

Geen klus of opdracht is te moeilijk voor onze experts. Als u een speciaal verzoek hebt regelen we dat. Dus schroom niet om uw wensen uit te spreken want wij vinden dat heel gewoon!

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Meet The Team – Week 7

Het Klik Security team mag per 1 juni weer een nieuwe werknemer verwelkomen. Vanaf volgende week komt deze nieuwe werknemer ons team versterken. Denk jij

Lees meer »

Meet The Team – Week 7

Het Klik Security team mag per 1 juni weer een nieuwe werknemer verwelkomen. Vanaf volgende week komt deze nieuwe werknemer ons team versterken. Denk jij

Lees verder >

Inbraaksignaleringssystemen

Integra Satel paneel

Inbraak, diefstal, vandalisme… het komt helaas nog veel voor. Ongeveer 80% van alle inbraken worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Zonder al te veel moeite komen ze bij u binnen en slaan hun slag. Om een inbreker te ontmoedigen, zijn er een aantal zaken waarop u moet letten. Zo heeft een inbreker een hekel aan tijdrovende klussen, aan lawaai en natuurlijk is er de angst voor ontdekking.

Een inbraaksignaleringssysteem in combinatie met bouwkundige beveiliging is een goede stap om inbrekers te ontmoedigen. Is de installatie door Klik Security ontworpen en aangelegd dan zal een inbraak nooit succesvol zijn.

Al het personeel en de  producten/componenten zijn gecertificeerd. De installaties worden volgens de voorschriften en wettelijke eisen geïnstalleerd. Klik Security is een VEB gecertificeerd bedrijf.

Om uw inbraaksignaleringssysteem in optimale conditie te houden biedt Klik Security u een  onderhouds- en servicecontract aan. Tevens zorgt dit ervoor dat uw installatie aan de verzekeringseisen blijft voldoen.

Toegangscontrollesystemen

Paxton Toegangscontrolle

Daar waar elektronische signaleringssystemen alleen bij afwezigheid dienst doen, betekent toegangscontrole continu beveiliging en vormt daarom een belangrijke schakel in vrijwel elk beveiligingsplan. Te vaak worden de risico’s van een onderneming tijdens “openingstijden” onderschat. In veel gevallen is een bedrijf of instelling juist gedurende kantoortijden het meest kwetsbaar. 

Klik Security heeft voor het monteren van toegangscontrolesystemen bouwkundige monteurs ter beschikking maar ook voor het plaatsen van beheer software en instructie zijn onze monteurs zeer ervaren. Zo zijn er toegangsverleningssystemen, toegangscontrolesystemen en tijdsregistratiesystemen. Een goed ontworpen toegangscontrolesysteem houdt ongewenste gasten buiten.

Toegang kan verleend worden door kaarten, sleutelhangers, vingerlezers, irisscan en code tableaus.

Om uw toegangscontrolesystemen in optimale conditie te houden biedt Klik Security u een onderhouds- en servicecontract aan. Tevens zorgt dit ervoor dat uw installatie aan de verzekeringseisen blijft voldoen.

Camerasystemen

Klik Medewerker Camera Installatie

Camerabewaking is een actueel begrip in ons land en tegenwoordig niet meer weg te denken. In televisieprogramma’s worden videobeelden vaak succesvol gebruikt om verdachten op te sporen.

Camerabeelden zijn in combinatie met een inbraaksignaleringssysteem gemakkelijk in eigen beheer, op afstand te beheren en te bewaken. De traditionele surveillant met hond verdwijnt uit het straatbeeld.
Camerabewakingssystemen is een specialisme wat Klik Security perfect voor u ontwerpt en plaatst.

Klik Security is thuis in alle facetten van camera bewaking, ook speciale camera’s zoals NPR camera’s, discrete camera’s en thermische camera’s.

Om uw Camerabewakingssysteem in optimale conditie te houden biedt Klik Security u een onderhouds- en servicecontract aan. Tevens zorgt dit ervoor dat uw installatie aan de verzekeringseisen blijft voldoen.

Brandmeldsystemen

Brandmeldsysteem

Zeer regelmatig komen ondernemers in ernstige financiële problemen nadat hun bedrijf door brand is getroffen. Statistieken wijzen uit dat 80% van de bedrijven die door een grote brand zijn getroffen na drie jaar niet meer bestaan. Een goed brandmeldsysteem heeft niet alleen de functie om mensen te beschermen, maar heeft ook een bedrijfseconomische functie: het beschermen van de continuïteit van uw bedrijf.

De installatie van een brandmeldsysteem is een traject dat verschillende fases doorloopt. Aan de hand van een uitgebreide risicoanalyse wordt het brandmeldsysteem in kaart gebracht.

In overleg met de eisende partijen wordt het definitieve plan samengesteld. Na goedkeuring wordt het brandmeldsysteem conform het gestelde in de NEN 2535 geïnstalleerd.

Om uw brandmeldsysteem in optimale conditie te houden biedt Klik Security u een onderhouds- en servicecontract aan. Tevens zorgt dit ervoor dat uw installatie aan de verzekeringseisen blijft voldoen. Wij helpen u graag uit de brand!