Klik Security

Onze Systemen

We willen uw huis/ pand zo goed mogelijk beveiligen en daarom kiezen wij voor hoge kwaliteit producten. Wij gebruiken voornamelijk Ajax Alarmsystemen om uw huis of pand beter te beveiligen.

Integra Satel paneel

Ajax alarmsystemen

Voor het beter beveiligen van uw huis/pand hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van de alarmsystemen van Ajax. Ajax alarmsystemen zijn volledig draadloos. Op de webshop hebben wij een aantal pakketten samengesteld. De pakketten beschikken over alle basiscomponenten om uw huis of pand beter te beveiligen en kunnen eenvoudig uitgebreid worden.

camera-observatiesystemen

Naast Ajax alarmsystemen kunt u er ook voor kiezen om een camera-observatiesysteem aan te schaffen. Wij maken gebruik van 2 merken camerasystemen namelijk Dahua en Hikvision. De combinatie beveiligingssysteem en camerasysteem zorgt ervoor dat u meteen mee kan kijken op de camera’s als er een alarm afgaat. 

Ajax hub

De Ajax hub is het brein van de Ajax alarmsysteem. Alle componenten van het alarmsysteem worden hierop aangesloten en de hub zorgt ervoor dat alles ten alle tijden goed met elkaar communiceert. Verder zorgt een hub ervoor dat ruim 100 componenten tegelijk kunnen werken

Ajax componenten

De Alarmsystemen van Ajax kunnen makkelijk uitgebreid worden door middel van extra Ajax componenten. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om een extra sirene of een extra bewegingsdetector aan uw huidige beveiligingssysteem toe te voegen.

interesse?

Heeft u interesse in een Ajax alarmsysteem of wilt u meer weten over het beveiligen van uw huis of pand? Bel 06 – 20363182 of vul het offerte formulier in.