Klik Security

Over ons

Wij zijn Klik Security en beveiligen zit in ons bloed. Onze passie is het zorgen dat u zich veilig voelt. Al ruim 35 jaar zetten wij ons in voor een veiliger Nederland. Of de beveiliging van uw bedrijf is of de beveiliging van uw woning geen klus is te lastig voor onze experts!

Ons doel? Nederland veilig maken. Wij geloven dat veiligheid bijdraagt aan een fijner en mooier leven. Wij zetten ons dan ook in om het voor iedereen mogelijk te maken op een betaalbare manier.

Het team

Klik Security streeft naar een team waarbij inclusiviteit en expertise centraal staan. De mensen achter Klik Security maken het tot het succes dat het is. Geen één dag gaat voorbij waarbij we geen plezier hebben in het werk dat we doen. Wilt u meer te weten komen over de mensen achter ons team? Klik dan hieronder om hen persoonlijk te leren kennen.

Ons verhaal

Klik Security is bestaan uit de motivatie om het beste voor de klant te doen. Wij willen Nederland veiliger maken en dat doen wij met onze passie en kennis over beveiligen. Met meer dan 35 jaar ervaring dragen wij ons steentje bij aan een beter en veiliger Nederland. Wilt u ons hele verhaal lezen? Klik dan hieronder!

Werken bij Klik Security?

Hebben wij uw interesse gewekt over ons mooie bedrijf? Leuk! Kijk dan snel of er nog vacatures open staan. Wie weet ben u de volgende die belandt op onze pagina met medewerkers!