Meet the team – week 8

Vorige week kon je zien dat Klik Security een nieuwe werknemer mocht verwelkomen en vandaag stelt hij zich voor aan jullie. Maak kennis met Sjoerd!

Mijn naam is Sjoerd Bakker, ik ben 24 jaar oud en mijn functie binnen Klik Security wordt beveiligingsmonteur/adviseur. Dit houdt in dat ik de systemen voor de klanten monteer en programmeer. Daarnaast adviseer ik de klant ook op het gebied van beveiligen. Vanaf vandaag ben ik officieel werkzaam voor Klik Security. Ik ben nieuw binnen de beveiligingsbranche en heb veel zin om me hierin te gaan ontwikkelen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Zo kickboks ik, doe ik aan fitness en sta ik regelmatig op de tennisbaan. Verder zijn vrienden belangrijk voor mij en doe ik graag leuke dingen samen met mijn vrienden.