Hikvision Camera

beveiligen op maat

Zakelijk

Met meer dan 35 jaar ervaring past Klik Security zich aan op basis van uw behoeften en is geen uitdaging te groot. Alle componenten die wij gebruiken zijn NCP geregistreerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste wettelijke eisen.

Beveiliging voor uw bedrijf

Met meer dan 35 jaar ervaring in de beveiligingsbranche is Klik Security de ideale partner voor uw bedrijf. Klik Security past zich aan op basis van uw behoeften en zorgt ervoor dat alles naar wens is. Wij monteren, programmeren en installeren alles zoals u dat wilt. Verder zorgen wij ervoor dat alles mooi weggewerkt wordt. Een expert van Klik Security kijkt mee naar uw pand en doet een aanbeveling op basis van uw behoeften en de risico’s die er mogelijk zijn.

passend aanbod voor uw pand

Klik Security kan aan al uw beveiligingsbehoeften voldoen. Klik Security biedt inbraaksignaleringssystemen, toegangscontrolesystemen, camera-observatiesystemen, brandmeldsystemen en nog veel meer aan. Alle systemen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, De kleur van het systeem kan aangepast worden op basis van uw behoeften. Daarnaast bieden wij onderhoud en service aan en kunt u ervoor kiezen om een meldkamer altijd met u mee te laten kijken.

passend advies

Wij helpen u graag met het zoeken naar een passend beveiligingspakket voor uw pand. Bel 0252-863130 voor persoonlijk advies of vul de offerte formulier in. Binnen 3 werkdagen ontvangt u een bericht van ons met een passend aanbod voor uw pand.

Klik Security's specialisaties

Inbraaksignaleringssytemen

Inbraak, diefstal, vandalisme… Het komt helaas nog veel te vaak voor, maar daar kunt u zelf verandering in brengen door uw pand beter te beveiligen. Lees Meer

Toegangscontrolesytemen

Voor uw veiligheid bieden wij  toegangscontrole systemen aan. Hiermee houdt u ongenodigde gasten buiten de deur. Lees Meer

Camerasystemen

Video-Observatie is een specialisme die Klik Security perfect voor u ontwerpt en plaats. U kunt overal waar u wilt de camera beelden bekijken. Lees Meer

Brandmeldsystemen

Een goed brandmeldsysteem heeft niet alleen de functie om mensen te beschermen, maar beschermt ook de continuïteit van uw bedrijf. Lees Meer 

BOUWKUNDIG

Naast het installeren van beveiligingssystemen is Klik Security een specialist in het bouwkundige  gedeelte. Klik Security zorgt ervoor dat alles mooi weggewerkt is.

ONDERHOUD & SERVICES

Tevens bieden wij na het uitvoeren van onze diensten een onderhouds- en service contract aan. Klik Security beschikt over een 24/7 service dienst.

MELDKAMER SERVICES

Na het installeren van een inbraaksignaleringssysteem of bewakingssysteem, bieden wij u een meldkamer service in samenwerking met G4s aan.

datanetwerken

Tegenwoordig hebben de meeste technologieën een dataverbinding nodig om optimaal te functioneren. Voor deze facetten kan Klik Security u een veeleisend fysiek netwerk verzorgen.

klik Security maakt gebruik van de volgende systemen