Klik Security

Ons Verhaal

Klik Security is opgericht vanuit de fundamentele filosofie dat de klant centraal stellen zorgt voor de beste bedrijfsvoering. Dit is altijd het uitgangspunt geweest voor Klik Security. De naam Klik Security is dan ook ontstaan vanuit dat waar wij als bedrijf altijd achter zullen staan: de Klant iKoning.

Op deze pagina leest u meer over de geschiedenis van Klik Security en vertellen we u meer over onze belangrijkste normen en waarden.

Onze geschiedenis

De oprichters van Klik Security hebben jarenlang gewerkt bij één van de grootste beveiligingsbedrijven in Nieuw-Vennep. Bij dit bedrijf hebben zij jaren aan ervaring opgebouwd. Zo hebben zij al meer dan 35 jaar ervaring in de branche. Echter werd dit bedrijf waar zij jaren met plezier hebben gewerkt opgekocht door een grote partij uit het buitenland. Na de overname stond de klant steeds minder centraal en werden prijzen voor de klant verhoogd om zodoende maar de targets te halen. Klanten liepen weg of waren ontevreden. De mensen die nu achter Klik Security staan waren het niet eens met dit beleid en hebben toen een eigen security bedrijf opgericht om zodoende een beleid te kunnen vormen waar zij volledig achter staan. Dat bedrijf is Klik Security en hanteert nog altijd dezelfde normen en waarden waaruit het opgericht is. 

Klik Security is dus opgericht omdat andere bedrijven met een ‘massa is kassa’ beleid aan de slag gingen. Klik Security gaat tegen deze beweging van de markt in en stelt de klant altijd centraal. Wij geloven er heilig in dat ons bestaansrecht te danken is aan onze klanten en dat wij hen altijd centraal moeten stellen in onze bedrijfsvoering.

Hikvision Camera

Vanwege onze jarenlange ervaring is geen klus te lastig en hebben wij goede banden met onze leveranciers. Hierdoor bent u als klant gegarandeerd van een goed onderhouden alarmsysteem. We staan altijd stand-by en werken met de beste partners in de security branche om te beveiligen wat u kostbaar is.

Vrijblijvende offerte

Wij kijken graag met u mee voor de beveiliging van uw bedrijf of woning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan snel een offerte aan.