Meet the team – week 6

Ik ben Marianne Lei-Klevering & ik ben 58 jaar. Samen met Marius en Jeroen ben ik in 2003 gestart met Klik-Security. Op dat moment was ik werkzaam bij de Luchtverkeersleiding op de afdeling Flight Service Center als Flight data assistent. In 2009 heb ik de administratieve functie overgenomen van mijn voorganger. De werkzaamheden zijn afwisselend. Ik verwerk de werkbonnen die de monteurs aanleveren. Verder houd ik mij bezig met factureren, inboeken debiteuren/crediteuren, declaraties, salarissen, planningen nalopen, etc. Kortom, alle administratieve werkzaamheden. Sinds 2010 werk ik ook 2 dagen bij een Orthopedagogisch Centrum voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 23 jaar als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Buiten het werk om vind ik het leuk om te sporten. In mijn overige vrije tijd wandel ik graag met de honden en zodra het mooi weer is ben ik graag op het water of op het strand. Ik doe vrijwilligerswerk bij sv Dios, daar organiseer ik (Uit)toernooien voor alle teams. En tenslotte kook ik eens in de maand bij een vrouwenopvang in Amsterdam.