Meet the team – week 5

Mijn naam is Marius Lei, Ik ben 62 jaar oud en de directeur van Klik Security. Samen met Marianne en Jeroen ben ik mede-eigenaar van Klik Security. Ik ben in 1985 begonnen met werken binnen de beveiligingsbranche als leerling monteur bij een bedrijf genaamd Sieling Security. In 2001 werd het bedrijf verkocht. En in 2002 ben ik samen met Jeroen Klik Security BV begonnen . Een goede naam verzinnen was niet zo gemakkelijk. De naam Klik staat voor Klant Is Koning. Ons logo heeft ook een bijzondere betekenis. De kleur is KLM blauw en de goudgele rondjes zijn de kroontjes van KLM. Die hadden ze toch niet meer nodig omdat ze toen met Air France samen gingen.

99% van de verkopen wordt gegenereerd door mond-tot-mond reclame van tevreden klanten.Ik ben inmiddels 62 jaar, de komende jaren wil ik met mijn 6 collega’s het bedrijf laten groeien zodat een goede toekomst voor allen verzekerd is.